Westbroekse Binnenweg 42 A- C44 Tienhoven

Deze woning is onder bod

Instapklaar en onderhoudsvrij chalet.

Op het rustige bungalowpark De Molenpolder ligt dit fijne chalet, dat pas zeven jaar geleden is opgebouwd vanaf de bestaande fundering. Daardoor is alles nog als nieuw. Bovendien is de ruime woning geheel onderhoudsvrij. De buitengevels en kozijnen zijn namelijk van hoogwaardig kunststof. Zelfs de 'houten' vloer is van vinyl, terwijl je het plafond met een vochtige doek kunt afnemen. Dat maakt ook het dagelijks onderhoud snel en simpel.

De nog-bijna-nieuwe open keuken, in de woonkamer met openslaande deuren en airco, is voorzien van een gasfornuis, oven, vaatwasser en inbouwkoelkast- en vriezer. Ook de badkamer is modern en in perfecte conditie. Van de master bedroom is een klein deel afgescheiden en omgebouwd tot een knusse eenpersoonskamer.

De gehele woning wordt centraal verwarmd. Er is airconditioning en de woonkamer is onlangs behangen, geschilderd en er zijn nieuwe plinten aangebracht. Wat je noemt instapklaar!

Buiten valt de grote, deels betegelde tuin op, waar in de zomer op elk moment van de dag wel ergens zon en schaduw is te vinden. De tuin is omheind met een schutting met een autobrede poort, maar ook vóór de poort is de eigen parkeergelegenheid riant.

Tot slot krijg je als bewoner van De Molenpolder een eigen sleutel naar de parktoegang tot de Maarsseveense Plassen. Zo lig je binnen een paar minuten op 'het strand'.

De Molenpolder
Bungalowpark De Molenpolder is rustig en verzorgd. Het ligt aan de Maarsseveense Plassen en heeft een restaurant en een cafetaria. De Molenpolder heeft een actief stichtingsbestuur, dat zorgt voor het onderhoud van het park. De Molenpolder heeft de status van woonwijk, waardoor bijna iedereen hier permanent woont. Doordat nu ook groter gebouwd mag worden, krijgt het park steeds meer de uitstraling van een 'gewone' wijk. Chalets worden uitgebouwd of vervangen door huizen met puntdak.

Tienhoven
De Westbroekse Binnenweg hoort bij het kleine, landelijke dorp Tienhoven en kijkt over weilanden uit naar de kerk en molen van Westbroek. Boven alles draait het hier om de Maarsseveense Plassen, met volop recreatiemogelijkheden. Tienhoven ligt vlakbij de uitvalswegen naar Hilversum, Utrecht en Maarssen/Amsterdam. Er zijn basisscholen in het nabije Westbroek, Tienhoven en Maarssen.

Via de voordeur kom je in een gang met toegang tot 2 slaapkamers, waarvan 1 éénpersoonskamer. Daarnaast is er een deur naar de was- en droogruimte en naar de badkamer. De badkamer is uitgerust met wastafelmeubel, douchecabine, zwevend toilet en design radiator.

De laatste deur geeft toegang tot de woonkamer annex open keuken met ingebouwde cv-ketel. Via openslaande deuren kom je op een verhoogde houten vlonder, die net zo breed is als de woning. De schutting is voorzien van een autobrede poort.

Bijzonderheden:
• onderhoudsvrij, deels betegelde tuin
• in perfecte staat
• op verzorgd park met woonwijk status
• uitbouw vergunningsvrij mogelijk
• eigen parkeerplekken voor het chalet
• nabij de Maarsseveense Plassen
• vlakbij uitvalswegen A2 en A27
• fietsafstand naar centrum Utrecht en Maarssen
• oplevering rond 1 januari 2022

Onder bod
per 1-1-2022