Een huis verkopen is echt niet alleen een advertentie zetten en de kijkers komen wel. Uw huis verkopen is persoonlijk en ieder huis is weer anders. Laten we dit samen eens bespreken. Graag ontvang ik uw uitnodiging om vrijblijvend langs te komen. Bij dit bezoek lopen we samen door uw woning en geef ik een advies over de vraagprijs en de te verwachten verkoopopbrengst. Daarnaast geef ik u inzicht in de manier waarop ik de verkoop aanpak.

Kort stappenplan:

  • Gratis eerste kennismakingsgesprek waarin we praten over uw reden van verhuizen, mijn werkwijze, de prijsstelling voor het huis en waarom zo.
  • Daarna komen er verschillende professionals bij u, zoals de tekstschrijfster en de fotograaf, deze kan stylingtips geven en uw huis wordt opgemeten en er worden plattegronden van gemaakt. Eventueel is er zelfs een tuinman mogelijk.
  • Daarna komt het huis op Funda (en mijn eigen website en de website van de VBO als brancheorganisatie) en er komt desgewenst een “te koop” bord in uw tuin.
  • Uw woning kan op de sociale media gedeeld worden.
  • Daarna komen er bezichtigingen die ik verzorg en waarbij ik na afloop terugkoppel naar u wat ik als eerste indruk kreeg.
  • Soms krijg ik ook opmerkingen tijdens bezichtigingen, dan weten we of er nog iets beter kan. Aan de ligging van een huis kan ik niets doen, maar soms wel aan andere punten. Die bespreek ik dan met u.
  • Daarna komt het onderhandelen (over de prijs, eventuele voorwaarden, de opleverdatum, eventueel mee te verkopen inboedel, bouwkundige punten of wat er naar voren komt aan vragen of opmerkingen), het opmaken van een koopakte, de oplevering met eindinspectie en aansluitend ga ik mee naar de overdracht bij de notaris.

Tijdens dit hele traject wat we samen doorgaan hoor ik het graag als u vragen of opmerkingen heeft. Ik ben u graag van dienst en we kunnen tijdens het verkoopproces tussendoor iets aanpassen als dat wenselijk is.

Ik werk dus al samen met een tekstschrijfster en een fotograaf, maar ook met een collega makelaar, zo versterken wij elkaar weer en is ons netwerk nog groter. U kunt een kijkje nemen op de website van mijn collega Floortje van Floor Real Estate of met haar een afspraak maken. Zij helpt u graag met uw vragen en gaat dan met uw woonwensen aan de slag.

Neem gerust contact op:  06 28680094info@floorrealestate.nlwww.floorrealestate.nl