Vorige | Volgende

Oudedijk 2 b* Tienhoven

Vraagprijs € 465.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Ruim chalet midden in de natuur, maar dit perceel zou u ook kunnen zien als een bouwkavel

Aan de Oudedijk heb je niet meteen in de gaten dat er achter de woningen aan de weg nog een hele wereld schuilgaat. Een wereld waar je geen auto's hoort of ziet; alleen vogels, rietkragen, wilgen en plassen. En een fijn chalet met een diepe, vrije tuin met aanlegsteigers voor je eigen bootje. Wat een unieke plek!

Eigenlijk maakt dit chalet deel uit van een 'woonerfje' met drie gelijksoortige chalets, die allemaal zo zijn opgesteld dat je nauwelijks merkt dat er nog iemand anders in de buurt woont: met veel afstand van elkaar, grote tuinen, bomen en een pad dat breeduit langs de verschillende huizen voert. Ook het water aan weerszijden van het chalet zorgt voor een mooie natuurlijke barrière. In de zomer zorgen twee grote platanen voor natuurlijk zonwering.

Een fijn huis dus, maar toch wordt je blik telkens weer naar buiten getrokken... Gelukkig zijn er maar liefst drie schuifpuien met horren aan de buitenkant, zodat het huis nog meer één met de natuur is. Er is maar een moment dat je hier veel mensen ziet, en dat is in de winter als het goed vriest. Dan woon je aan de ideale schaatsplek. Voor de rest is het stil en sereen en hoor je alleen de vogels fluiten.

Wil je op deze unieke plek je eigen droomhuis bouwen, dan kan dat ook. Het chalet mag afgebroken worden en er is de mogelijkheid om op dezelfde plek een compleet ander huis van vergelijkbaar formaat te bouwen.

Tienhoven
De Oudedijk hoort bij het kleine, landelijke dorp Tienhoven en kijkt over weilanden uit naar de kerk en molen van Westbroek. Boven alles draait het hier om de Maarsseveense Plassen, met volop recreatiemogelijkheden. Tienhoven ligt vlakbij de uitvalswegen naar Hilversum, Utrecht en Maarssen/Amsterdam. Basisscholen bevinden zich nabij, in Westbroek, Tienhoven en Maarssen.

Om het huis is een beklinkerd looppad/terras. In de tuin is de meterkast en een schuur met zoldertje en aansluitingen voor de wasmachine.

Uit het zicht loopt een pad langs het water, waar enkele andere woningen recht van overpad hebben. Auto's komen er niet langs. Parkeren is mogelijk aan de weg.

Bijzonderheden:
• Andere chalets nauwelijks in zicht
• Parkeren aan de Oudedijk
• Diepe, vrije tuin aan het water
• Goed onderhouden
• De welstandscommissie heeft haar goedkeuring verleend aan een ingediende schets
• Vlakbij Maarssen, Hilversum en Utrecht
• Vlakbij randweg naar A2 en A27

Mocht u interesse hebben in deze bouwkavel en de lokatie willen bekijken of het u zou passen? Dan kan dat door bij huisnummer 6 het paadje op te lopen, langs de schutting door te lopen en dan de tuin rechts te bekijken met aan 2 zijden het water als uw mogelijke nieuwe tuin en uitzicht.

Zou u meer willen weten over wat u dan qua bouwmogelijkheden kunt realiseren, dan mag u bellen met Joost Marchal (06-52000740). Hij vertelt u graag hoe mooi het wonen kan worden op deze lokatie.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
150 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Maarssen
Sectie
K
Perceel
995
Oppervlakte
1180 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Maarssen
Sectie
K
Perceel
1552
Oppervlakte
1073 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object