Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Dr. Welfferweg 59 Westbroek

Vraagprijs € 1.195.000 k.k.

Ruime boerderij met mogelijkheden

Een gevoel van thuiskomen, dat heb je meteen als je komt aanrijden. Met de vriendelijke voorgevel en de lange oprijlaan achter de sierlijke poort. En als je op zoek bent naar een groot object waarmee je nog alle kanten op kunt, ben je hier helemaal aan het goede adres.

De ruim opgezette boerderij, waar de schuur is bijgetrokken, biedt tal van mogelijkheden voor wonen en werken. Een aantal jaar geleden is een indeling gerealiseerd, waarbij de oorspronkelijke constructie van balken en spanten grotendeels bewaard is gebleven. Ook de originele paneeldeuren, inbouwkasten en stalramen zijn er nog. Tegelijkertijd hebben de vorige bewoners op strategische plekken dakramen geplaatst en op handige plekken aansluitingen voor aan- en afvoer van water gerealiseerd.

Ook op het ruime erf is van alles te beleven. Er staan diverse leuke bijgebouwen, waaronder een melkhuisje, grote garage, carport én tennisbaan. Om je te vermaken, hoef je het terrein dus niet af. En als je toch wat verder wilt kijken, vind je in het centraal gelegen Westbroek een rijk verenigingsleven en een basisschool. Bovendien zijn ook de belangrijkste uitvalswegen vlakbij.

Begane grond

Hal met trap naar boven, meterkast en toegang tot voorhuis (nu kantoor), bestaande uit overloop/wachtkamer met deuren naar woonkamer, keuken (cv-ketel, gasmeter) en overloop naar zijkamertje en badkamer met toilet, douche en wastafel.

In de hal is ook een deur naar het huidige private deel, dat begint met een grote badruimte met sauna en aparte doucheruimte. Vervolgens kom je in een hal met buitendeur, toilet en open trap naar boven. Loop je verder door naar achteren, dan kom je in het voormalige achterhuis met een grote living, een slaapkamer en een ruime badkamer met twee wastafels, bad, douche en toilet. Ook de schuur is bij het achterhuis (en de living) getrokken en hier vind je de open keuken en een aparte ruimte met pantry, toilet, cv-ketel, buitendeur en trap omhoog.

Eerste verdieping

De trap die bij de voormalige schuur omhoog gaat, komt uit bij een fraaie en grote open ruimte die vrij over de weilanden uitkijkt. De andere twee trappen in het voorhuis benaderen de bovenverdieping via twee kanten. Aan de ene kant komt de trap uit bij een overloop met eenvoudig keukenblok, cv-ketel en twee lager gelegen slaapkamers. Via de trap aan de andere kant kom je direct uit in een slaapkamer met aansluitend een badkamer (douchecabine, toilet, wastafel) en aan de andere kant nog een grote slaapkamer.

Buiten

Aan de linkerkant van de boerderij, aan de oprijlaan, staat een voormalig melk- of bakhuisje met vlizotrap en aan de achterzijde kleedruimte en toilet. Daarachter ligt een tennisbaan. Achter de boerderij is een houtbeklede schuur met grote zolder, 4 garagedeuren en plaats voor zeker 5 auto's. Ook is er achter nog een grote carport, een extra garage voor 1 auto en een authentiek schuurtje.

Bijzonderheden

• Zeer ruime boerderij
• Aan doorgaande weg
• Diverse bedrijfs- en woonmogelijkheden
• Onderhoud: achterstallig
• Diverse buitengebouwen
• In Westbroek is een basisschool en kinderdagopvang
• Snel bij alle uitvalswegen A1, A2 en A27

Westbroek - Het agrarische lintdorp Westbroek is landelijk gelegen tussen Utrecht en Hilversum en goed bereikbaar via de snelwegen A27 en A2. Middenin het Noorderpark en dichtbij de Maarsseveense en Loosdrechtse plassen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je prima terecht in Maartensdijk. In Westbroek is een basisschool en kinderdagopvang.

U kunt er ook voor kiezen om alleen de kavel met de boerderij en de andere bijgebouwen te kopen, zonder het weiland.
De vraagprijs voor het weiland (kavel Maartensdijk N 202) is € 150.000,-- kosten koper.

Beschikbaar
direct

Woonboerderij
Daktype