"Voor het kopen van een huis heb ik geen makelaar nodig"

Klopt, advertenties in kranten, speciale bladen met huizen, internet, huizen genoeg. Maar hoe vindt u het huis dat precies aansluit bij uw wensen en eisen? Stel dan heeft u dat huis gevonden, waar moet u dan op letten? Zijn er gebreken, is er achterstallig onderhoud, zijn er ontwikkelingen die de waarde van het huis in de toekomst zullen beïnvloeden? Hoe gaat het met de koopakte? Vragen genoeg. Het kopen van een huis is een enorme investering.

Daarom is het van belang dat u bij de aankoop van een huis deskundige hulp inschakelt.

Doet u dat zonder deskundige hulp?

Ik kan u helpen bij het zoeken van uw ideale huis. Daarbij let ik niet alleen op of het huis overeenkomt met uw wensen maar ook op allerlei andere zaken. De waarde, de courantheid, staat van onderhoud, in wat voor een soort buurt is de woning gelegen, gaat daar in de toekomst nog iets gebeuren wat de waarde van het huis kan beïnvloeden?

Ik begeleid u naar uw ideale huis. Vooraf is gesproken over hoe dat ideale huis voor u er uit moet zien. Op basis daarvan selecteren we de huizen waar we samen gaan kijken. Afspraken voor bezichtiging, eventueel een bouwkundige keuring laten verrichten, onderhandeling over de prijs en verdere afspraken, de schriftelijke vastlegging daarvan begeleiden, de oplevering en de afspraak bij de notaris. Alle stappen doen we samen.

Ik regel het allemaal voor u.