Graaf Floris V weg 32 - 90 Hollandsche Rading

Vraagprijs € 255.000 k.k.

Comfortabele recreatiewoning met slaapzolder

Aan het middenpad, in het oudste gedeelte van recreatiepark De Egelshoek, staat deze perfect onderhouden recreatiewoning verscholen in het groen. De tuin is omzoomd door hoge beuken; hagen zorgen voor extra privacy. De nu nog ruim bemeten keerplek voor auto's aan de voorzijde - parkeren kan vóór de toegangsslagboom bij de entree - hoort bij het perceel en kan erbij worden getrokken. Waardoor nóg meer tuin ontstaat.

Het stenen huis is goed geïsoleerd. Twee grote schuifpuien met zonnescherm zorgen voor veel licht én voor het echte buitengevoel. Bovendien wordt de modern ingerichte woonkamer slim van de keuken gescheiden door een smalle bar: geen inkijk, wel dat ruimtelijke gevoel. De keuken is voorzien van een luxe oven/magnetron.

Bij mooi weer heb je aan de voorkant de hele dag zon. Tegelijkertijd blijven de luxe badkamer (met douchecabine, design radiator en wastafelmeubel) en de twee slaapkamers aan de achterkant lekker koel. Bovendien is er een sfeervolle en mooi afgewerkte slaapzolder met laminaatvloer, een velux dakraam en aan beide zijden een raam met hor. Ook beneden zijn de ramen voorzien van horren.

Op de slaapzolder is flink wat bergruimte achter het dakbeschot gecreëerd. Daarnaast is er een aangebouwde schuur, waar al een wasmachine en vriezer staan. Hier vind je ook een uitgebreide stoppenkast en cv-ketel uit 2014.

De woning is prima onderhouden en zit goed in de lak. Met drie slaapkamers, waarvan twee beneden, kan een compleet gezin hier comfortabel vertoeven - ook voor langere tijd. Bovendien kun je zó in de woning trekken. Het eigentijdse meubilair is inbegrepen, evenals de keukeninrichting en het serviesgoed.

De Egelshoek

Op het mooie recreatiepark De Egelshoek, aan de rand van Het Groene Hart en 't Gooi, is van alles te doen voor jong en oud. Voor de kleintjes zijn er twee speeltuinen en een peuterbadje. Ook is er een dierenweitje. Grotere kinderen kunnen naar het basketbalveld of een ijsje kopen in het restaurant, waar je ook heerlijk kunt lunchen of dineren. Bovenal is het hier gemoedelijk en persoonlijk en is het park autoluw - alles wat je nodig hebt voor een fijn verblijf.

Als eigenaar van huis en grond ben je lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE) en heb je stemrecht op de Algemene Ledenvergadering. De VvE is actief en zorgt via allerlei commissies voor het park, de wegen, onderhoud en afvoer van (huis)vuil.

Hollandsche Rading

Hollandsche Rading is een mooi en groen lintdorp in bosrijk gebied. Binnendoor ben je zo in Hilversum, maar alle belangrijke uitvalswegen zijn ook vlakbij. Bovendien ligt het NS-station met P+R op loopafstand, evenals een paar leuke restaurants. Voor de dagelijkse boodschappen kun je prima terecht in het nabijgelegen Maartensdijk. Leuke uitjes zijn: varen op de Loosdrechtse Plassen, een fietstochtje Lage Vuursche, lunchen aan de Vecht en lekker wandelen op de hei en in het bos. Amsterdam en Utrecht zijn rechtstreeks te bereiken met de trein.

Begane grond

Via de voordeur kom je in een gang met rechts de woonkamer met open hoekkeuken en links de royale badkamer, een separaat zwevend toilet en twee eenpersoons slaapkamers. Buitenom heb je toegang tot een aangebouwde schuur.

Verdieping

Een open trap leidt vanuit de woonkamer naar een riante slaapzolder, die zich over de hele woning uitstrekt. Een deel ervan is nu in gebruik als werkruimte. Achter het dakbeschot is bergruimte gecreëerd.

Bijzonderheden

• Zeer goed onderhouden
• Eigen grond
• 3 slaapkamers
• CV-ketel uit 2014
• Inclusief inventaris (meubilair inbegrepen)
• Grote groene tuin met beuken rondom
• Vlakbij bossen, hei, plassen, uitvalswegen en NS station
• Op de grens tussen Noord-Holland en Utrecht
• Voorschotnota voor 2019 Vereniging van Eigenaars € 290,-- per half jaar.

Service kosten
€ 48 p/m
Beschikbaar
direct