Misschien niet iets wat nu direct speelt, maar soms toch slim om eens over na te denken wat u in de toekomst graag zou willen qua wonen, zorg en praktische en financiële zaken.

Ik kom graag eens bij u om met u van gedachten te wisselen of wat mogelijkheden op een rijtje te zetten. Hierbij alvast wat tips:

  • Denkt u over verhuizen naar een kleiner huis, wat meer past bij wat u nu zou willen qua hoeveelheid werk of gelijkvloers wonen, waar de indeling praktischer voor u kan zijn?
  • Langer in uw huidige woning kunnen blijven doordat er een lift geplaatst kan worden. Lees verder...
  • Mantelzorgwoningen van bijvoorbeeld Pas Aan, maar er zijn ook andere mogelijkheden te bedenken door in het kader van mantelzorg bij uw zoon of dochter in een bepaald gedeelte van de woning te gaan wonen bijvoorbeeld.
  • Doordat alle functies als wonen, baden en slapen op de begane grond zijn, of op een etage met een lift, kunt u veel langer zelfstandig blijven wonen en nog lekker uw eigen gang gaan. Op www.gelijkvloersewoningen.nl staan dit soort woningen.
  • Als u zelf uw financiële zaken steeds lastiger vindt om onder controle te houden of al vooruit denkt aan hoe u dit in de toekomst misschien aan iemand uit zou kunnen gaan besteden is wellicht Notatrust een idee. Voor meer informatie kunt u kijken op www.notatrust.nl.

Zelf ben ik aangesloten bij meerdere zzp-clubs en daardoor kan ik ook praktische hulp vragen voor schoonmaak of tuinonderhoud. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt en vragen staat vrij.

Ik kom graag eens kennis met u maken.