Oud-Loosdrechtsedijk 113 C- T5 LOOSDRECHT

Deze woning is onlangs verkocht

Knus recreatiehuis aan het water.

Deze woning op eigen terrein op chaletpark Smalland is in prima staat. Bovendien kunt u zo de Loosdrechtse plassen op, vanaf uw eigen helling en ligplaats. Dat maakt de woning een ideale uitvalsbasis voor iedereen die van waterplezier houdt. Maar ook in de winter is het op Smalland goed toeven, dankzij de nieuwe isolatie van dak en wanden, de sfeervolle houtkachel én de tweepersoons jacuzzi. Behoudens drie weken kunt u hier het hele jaar rond recreëren en "wonen".

De inrichting van het chalet is licht en rustiek. En bijna alles, van jacuzzi tot pannenset en het nog onbeslapen bed, is bij de koop inbegrepen. De televisie moet u zelf meenemen, maar verder kunt u zonder enige investering verhuizen! Opknappen is evenmin nodig. Slechts enkele jaren geleden heeft de huidige eigenaar de isolatie en ramen onder handen genomen. Alle kozijnen zijn vervangen en voorzien van fraaie screens. Bovendien is er elektrische verwarming (met airco) in de woon- en slaapkamer. De fraaie keuken is als nieuw, met nauwelijks gebruikte inbouwapparatuur: koelkast, vriezer, combi-magnetron en keramische kookplaat. Ook de stoppenkast is onlangs compleet vervangen. Bovendien wordt internetten binnenkort nog sneller, dankzij de aanleg van glasvezel.

Buiten zijn twee schuren, waarvan één met wasmachineaansluiting. De tuin met aanlegsteiger, jacuzzi en buitendouche is goed onderhouden. Trouwens, ook het park zelf staat er altijd keurig bij dankzij de beheerder en een actieve Vereniging van Eigenaren. De jaarlijkse kosten voor lidmaatschap zijn 1357 euro.

Loosdrecht
Aan de Loosdrechtse Plassen is het natuurlijk genieten voor watersporters en liefhebbers van leuke terrasjes en restaurants. Maar er zijn ook prachtige rustige plekken, zoals de Vuntus en Breukeleveense Plas waar veel waterplanten en vogels leven. Voor ieder wat wils dus. Bovendien bent u vanuit het mooie dorp Loosdrecht, waar u uw dagelijkse boodschappen doet, zo in Amsterdam en Utrecht. Middenin de natuur, de stad altijd dichtbij.

Smalland
Chaletpark Smalland is een groot, goed onderhouden park met veel privacy. Alle 222 kavels liggen aan het water. Met een eigen sleutel opent u de slagboom van het park. Een gezamenlijke parkeerplaats ligt aan het begin van het park. Hier is ook een kleine jachthaven met huur ligplaatsen.

Entree naar hal/serre, met toegang tot de keuken annex woon- en eetkamer. Het woongedeelte heeft toegang tot de slaapkamer, doucheruimte met toilet en de meterkast. De woonkamer heeft een schuifpui naar de (achter)tuin met terras voorzien van parasol. Aan de de voorkant, vlakbij de entree, zit de deur naar een kleine schuur. Een tweede schuur staat in de tuin.

Bijzonderheden:

• prima onderhouden
• ligging: in chaletpark Smalland
• aan Loosdrechtse Plassen
• eigen grond en helling
• tuin direct aan het water
• elektrische verwarming + houtkachel
• alle inventaris bij koop inbegrepen
• het jaar rond recreëren (m.u.v. drie weken/jaar)
• deze woning heeft een (sta)hoogte van circa 2 meter

Kadastrale gegevens:
194 m2 wonen (recreatie